• ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
 • ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
 • ΜΑΣΑΖ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
 • Μανικιούρ-Πεντικιούρ
  Τα κουρασμένα πόδια αναζωογονούνται μόνο με ένα σωστό πεντικιούρ που σας χαρίζει τέλειο κόψιμο, προσεχτικό καθαρισμό των επωνυχίων καθώς και καθάρισμα φτέρνας και πελμάτων. Έτσι το σωστό πεντικιούρ σας χαρίζει ξεκούραστα άκρα για να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες της ημέρας.
 • Θεραπευτικό Πεντικιούρ
  Στο χώρο μας εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές θεραπευτικού πεντικιούρ, για την εξειδικευμένη αντιμετώπιση ακόμα και των πιο δύσκολων προβλημάτων των ποδιών, τηρώντας παράλληλα όλους τους κανόνες υγιεινής. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα, όπως η υπερκεράτωση, η αφαίρεση κάλων, η ορθονυχία, η εφαρμογή μπαρέτας BSS System (που αφορά την είσφρυση όνυχος), καθώς και η αισθητική αποκατάσταση νυχιών με την μέθοδο WILDE PEDIQUE.
 • Ονυχοπλαστική
  Στο χώρο μας θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε όμορφα και περιποιημένα νύχια. Η ονυχοπλαστική αναφέρετε σε περιπτώσεις χρόνιας ονυχοφαγίας ή σε αδύναμα νύχια που σπάνε με την παραμικρή κίνηση. Με την ονυχοπλαστική θα μπορέσετε να έχετε το επιθυμητό μάκρος ή σχήμα. Με τη φυσική ενίσχυση προστατεύετε και διατηρείτε τα νύχια σας στον καλύτερο δυνατό βαθμό.
 • Θεραπείες Άκρων
  Στην γοητευτική εμφάνιση της σύγχρονης γυναίκας συμβάλλει ένα περιποιημένο μανικιούρ. Το μανικιούρ βοηθά στην απομάκρυνση των παρανυχίδων, χαρίζοντάς σας δυνατά και υγιή νύχια.
 • Θεραπευτικό Πεντικιούρ

  Το κόψιμο των νυχιών φαίνεται ως μια απλή διαδικασία, όμως αν δεν γίνει με σωστό τρόπο δημιουργούνται προβλήματα όπως έντονος πόνος, πρήξιμο και φλεγμονή.
  Στην περίπτωση που το νύχι έχει κοπεί λάθος, τότε θα μεγαλώνει εσωτερικά στο δέρμα, και θα καταστεί το περπάτημα όλο και πιο επίπονο. Αυτή είναι η λεγόμενη ονυχοκρύπτωση.
  Αποτέλεσμα λοιπόν της ονυχοκρύπτωσης, είναι ότι το νύχι δεν μεγαλώνει κανονικά προς τα έξω. Όσο το νύχι θα μεγαλώνει, το κόψιμο θα γίνεται δύσκολο και επώδυνο, καθώς και όταν θα έρχεται σε επαφή με το παπούτσι και τη κάλτσα θα προκαλεί έντονο πόνο στη πάσχουσα περιοχή.
  Έτσι λοιπόν στην προσπάθεια σας να δώσετε μόνοι σας λύση στο πρόβλημα ενδέχεται να επιδεινώσετε την κατάσταση.
  Επισκεφτείτε το κατάστημα Nails2You, συμβουλευτείτε μας και θα σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη περιποίηση δίνοντας λύση και στο πιο ιδιαίτερο πρόβλημά σας.

Address

Address:

ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ 23 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 12134

GPS:

38.0116989905622, 23.69394477456808

Telephone: